Authentic Beauty Concept gaat verder dan haarverzorging

Authentic Beauty Concept

Wat maakt Authentic Beauty Concept zo bijzonder?

Authentic Beauty Concept is een professioneel haarverzorgingsbedrijf met authenticiteit, eerlijkheid en transparantie in zijn DNA .Evenals een inzet om bij te dragen aan de circulaire economie en zich bewust te zijn van zijn ecologische voetafdruk, door onvermoeibaar te werken aan productverpakkingen, ingrediënten en milieueffecten, omdat ze echt om de planeet geven.

Authentic Beauty Concept

En terwijl duurzaamheid zich blijft ontwikkelen, doet Authentic Beauty Concept dat ook, door zichzelf elke dag uit te dagen om nieuwe manieren van verbetering te vinden. Daarom beginnen ze aan een nieuwe reis om hun duurzame aanbod verder te versterken, nieuwe mogelijkheden te verkennen en krachtige veranderingen door te voeren.

Juist, geïnspireerd door hun gemeenschap die in dezelfde waarden gelooft, hebben ze een complete authentieke schoonheidservaring gecreëerd, waarbij ze niet alleen bewust worden van ons haar, maar ook van ons lichaam en onze ziel, met als doel opnieuw contact te maken met onszelf.

Top-3 haar en huidverzorging

Authentic Beauty Concept producten gaat verder alleen haar. Deze prachtige haar- en huidverzorging producten, waarmee je zowel in de salon als thuis weer in contact komt met jezelf. Want zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid is een weerspiegeling van wat we van binnen dragen.

Drie producten die niemand onverschillig laten van de productlijn Authentic Beauty Concept zijn:
1) Hydrate cleanser en conditioner, licht en verfrissend, hydrateert zowel huid als haar.
2. Hand & Hair Light cream, die onmiddellijk wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd handen en haar zacht voedt en beschermt.
3) Detoxifying scalp mud & balancing potion: een behandeling voor de hoofdhuid die deze beschermt tegen agressies van buitenaf, waardoor het haar weer helemaal gaat glanzen. Ook stimuleert het de bloedsomloop wanneer je het gebruikt in combinatie met een heerlijke hoofdmassage.

Hydraterend gelmasker

Authentic Beauty Concept

Omdat een goed verzorgde hoofdhuid je helpt om sterk en mooi haar te krijgen, moeten we die evenveel of meer verwennen dan het haar. Een behandeling voor de hoofdhuid die deze beschermt tegen agressies van buitenaf en het haar alle glans teruggeeft. Een product om je haar van wortel tot punt en verder te verzorgen, zodat je elke dag het mooiste haar hebt met een hydraterende touch.

Een nieuw masker voor hoofdhuid en haar waarin Spirulina en Aloë Vera zijn verwerkt, die het haar diep hydrateren en het beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf, waardoor het weer helemaal gaat glanzen. Het bevat ook hydrolyserende soja-eiwitten die het haar versterken.

Lichte haar- en handcrème

Een lichte crème met een unieke formule met Bakuchiol, een zachter, veganistisch, plantaardig alternatief voor retinol. De eerste samenstelling voor kappershanden en haar. Een crème die onmiddellijk intrekt en tegelijkertijd handen en haar zacht voedt en beschermt zonder zichtbare sporen achter te laten.

Het heeft een verfrissende en bijna onmerkbare textuur, met een schone geur die je vanaf het eerste gebruik verleidt. Het smeert gemakkelijk uit en wordt onmiddellijk opgenomen zonder een vettig of plakkerig gevoel op de handen achter te laten en zonder het haar ook maar enigszins in te vetten.

Wat maakt Authentic Beauty Concept zo bijzonder?

Esther van Maanen

Moderne technologieën, zorgvuldig gekozen bestanddelen en een oneindig verlangen naar vooruitgang dragen allemaal bij tot de creatie van de ideale haarverzorgingsproducten. De krachtige formules van Authentic Beauty Concept zijn opgebouwd uit natuurlijke elementen die de verzorging van je haar en hoofdhuid alleen maar ten goede komen. Daardoor biedt het de beste basis voor gezond haar. De producten van Authentic Beauty Concept kan je in Nederland online kopen in de hoogstaande webshop van Esther van Maanen.

Bron: Authentic Beauty Concept

Nieuwste artikelen