Kapsel inspiratie: de top 10 looks van beroemdheden

Kapsel inspiratie de top 10 looks van beroemdheden

Als het gaat om haarstijlen, zijn beroemdheden vaak de trendsetters. Ze experimenteren met verschillende looks en stijlen, en inspireren ons om hetzelfde te doen. In dit artikel zullen we de top 10 kapsels van beroemdheden bespreken die ons inspireren en die je misschien wilt proberen.

1. Jennifer Aniston’s ‘The Rachel’

Geen lijst van beroemde kapsels zou compleet zijn zonder de iconische ‘The Rachel’ look van Jennifer Aniston. Deze gelaagde bob, genoemd naar haar personage in de populaire tv-show ‘Friends’, werd een wereldwijde trend in de jaren ’90 en blijft een klassieker.

2. Rihanna’s Pixie Cut

Rihanna staat bekend om haar gedurfde en veranderende looks. Een van haar meest memorabele kapsels is de pixie cut. Deze korte, edgy look is perfect voor degenen die een statement willen maken.

3. Kim Kardashian’s Lange, Rechte Lokken

Kim Kardashian staat bekend om haar lange, glanzende, rechte lokken. Deze look is eenvoudig maar elegant, en kan gemakkelijk worden nagebootst met een goede stijltang en wat glansspray.

4. David Beckham’s Slicked Back Look

David Beckham is niet alleen bekend om zijn voetbaltalent, maar ook om zijn stijlvolle kapsels. Zijn slicked back look is een klassieker die een gevoel van verfijning en klasse uitstraalt.

5. Ariana Grande’s Hoge Paardenstaart

Ariana Grande’s handelsmerk is haar hoge paardenstaart. Deze leuke en flirterige look is perfect voor degenen die een jeugdige en speelse stijl willen uitstralen.

6. Brad Pitt’s Fade Cut

Brad Pitt heeft in de loop der jaren met verschillende kapsels geëxperimenteerd, maar zijn fade cut blijft een favoriet. Deze look is strak en modern, en kan gemakkelijk worden aangepast aan elke gezichtsvorm.

7. Beyoncé’s Beachy Waves

Beyoncé’s beachy waves zijn de belichaming van moeiteloze glamour. Deze look is perfect voor degenen die een natuurlijke en ontspannen stijl willen uitstralen.

8. Justin Bieber’s Quiff

Justin Bieber’s quiff is een moderne draai aan de klassieke rockabilly stijl. Deze look is edgy en cool, en kan gemakkelijk worden bereikt met wat pomade en een kam.

9. Zendaya’s Dreadlocks

Zendaya’s dreadlocks waren een krachtig statement op de rode loper. Deze look is uniek en gedurfd, en perfect voor degenen die hun natuurlijke textuur willen omarmen.

10. Taylor Swift’s Bob

Taylor Swift’s bob is een moderne klassieker. Deze look is chic en verfijnd, en kan gemakkelijk worden aangepast aan elke haartextuur en gezichtsvorm.

Nieuw haarlook inspiratie

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look of gewoon wat haarinspiratie nodig hebt, deze beroemdheden hebben je gedekt. Van Jennifer Aniston’s ‘The Rachel’ tot Zendaya’s dreadlocks, er is een beroemdheidskapsel voor iedereen. Dus waarom probeer je niet een van deze looks uit? Je weet maar nooit, je zou zomaar de volgende grote haartrend kunnen zetten!

Goed om te Lezen: Voor meer inspiratie en tips over haarstijlen, bezoek Goed om te Lezen.

Nieuwste artikelen